KBC Split nije odobrio humanitarnu akciju na Onkologiji!

KBC Split nije odobrio humanitarnu akciju na Onkologiji!
D.H.

D.H.

“KBC Split  nije dao suglasnost za organiziranje humanitarne akcije za potrebe onkoloških pacijenata Klinike za dječje bolesti”

“Pregledom portala, utvrdili smo da je dana 4.09.2018. na portalu INsider Dubrovnik objavljen članak „Ella i Iva opet u akciji: ovaj put za djecu Onkološkog odjela KBC Firule“ , autora Ivane Žuvela Kalina, a dana 7.09.2018. na portalu Dalmacijadanas članak „Ella Dvornik i Iva Funtek pokrenule akciju za mališane sa splitske Onkologije“, autora D.D. 

Ovim putem izvješćujemo Vas da KBC Split imenovanim nije dao suglasnost za organiziranje humanitarne akcije za potrebe onkoloških pacijenata Klinike za dječje bolesti.

KBC Split zahvaljuje svim ljudima dobre volje koji svojim doprinosima pridonose poboljšanju kvalitete i uvjeta rada KBC-a Split, no organizacija humanitarnih akcija podliježe određenom postupniku uključujući i potrebu ishođenja suglasnosti određenih nadležnih tijela.

KBC je u svim humanitarnim akcijama koje su organizirane u njegovo ime slijedio taj postupak, što namjerava i ubuduće, kako bi organizirane humanitarne akcije imale svoju legitimnost i transparentnost jer su  od značajnog doprinosa za našu ustanovu.

Molimo Vas da u Vašem mediju objavite informaciju da KBC Split nije dao suglasnost za organiziranje humanitarne akcije za onkološke pacijente Dječje klinike KBC-a Split”, stoji u priopćenju za javnost upućenom iz Ravnateljstva Kliničke bolnice Split.

Doktore, hitno!

I.D.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.