DOMOS Rent za uspješnu turističku sezonu

DOMOS Rent za uspješnu turističku sezonu
D.H.

D.H.

BRŽE DO OSIGURANJA UZ ONLINE POLICU

Prema istraživanju koje je nedavno objavio portal European Business, Hrvatska se našla na trećem mjestu u Europi kao najpoželjnija destinacija za putovanje ovoga ljeta. Turisti iz cijeloga svijeta očarani su našom obalom, prirodnim ljepotama, hranom i kulturnim znamenitostima, a privlače ih i ljetni koncerti i festivali na otvorenom. Turistički boom otvara puno prostora za zaradu privatnim iznajmljivačima, koji svoje kapacitete iz godine u godinu povećavaju. Ulažu znatna financijska sredstva, ali i trud i vrijeme kako bi svojim gostima pružili što privlačniji smještaj i bolju uslugu te ojačali svoju poziciju i konkurentnost. Ono što im je zajedničko jest želja da se gost osjeća ugodno, o tome pozitivno priča po povratku doma i, naravno, vrati se i sljedeće godine. I tako iz sezone u sezonu.

No, svako poslovanje nosi sa sobom i svojevrsni rizik. Što ako se dogode neplanirane situacije, elementarne nepogode, izljev vode, provalna krađa u apartmanu, požar zbog nepažnje tijekom roštiljanja? Novinski naslovi svakodnevno nas podsjećaju na niz neugodnih situacija s kojima se iznajmljivači susreću.

„Provalili u apartman i ukrali tehniku koju nismo još ni otplatili, a moramo nadoknaditi i stvari koje su ukradene gostima“, „Gosti uništili namještaj u apartmanu, šteta se mjeri u  tisućama kuna“,  „Vatra sa roštilja zapalila sjenicu u dvorištu obiteljske kuće“, „Vjetar srušio stablo na terasu apartmana“…

Sanacija i renoviranje apartmana i soba koje trenutno nisu pogodne za iznajmljivanje, kao i naknade šteta, iziskuju znatne financijske izdatke, uz stres i izgubljenu zaradu iznajmljivača. Da ne zaboravimo, na to se vezuje prekinut godišnji odmor i neugodno iskustvo gostiju.

Izbjegnite takve i slične neželjene posljedice, investirajte u kvalitetnu sigurnost i na vrijeme se pobrinite za zaštitu i sigurnost gostiju, vašeg ulaganja i poslovanja. Euroherc osiguranje, prepoznatljiv i renomiran osigurateljni brand, inovativnim promišljanjem i praćenjem tržišta te potreba klijenata, nedavno je na tržište plasirao paket osiguranja za iznajmljivače u turizmu. DOMOS Rent, jedinstven paket osiguranja imovine u potpunosti štiti iznajmljivače te ublažava nepotrebne izdatke, gubitke i stresove.

DOMOS Rent nudi pokrića za građevinske objekte i stvari u njima od deset najčešćih rizika kojima su izloženi iznajmljivači, poput požara, eksplozije, potresa, poplave, izljeva vode i dugih tekućina, provalne krađe i razbojstva, oluje, tuče, udara munje, te loma staklenih, keramičkih i kamenih površina. U slučaju da tijekom sanacije i renoviranja zbog oštećenja smještajnih kapaciteta iznajmljivač nije u mogućnosti primati goste, uz DOMOS Rent dobiva odštetu za izgubljenu zaradu koju nije ostvario u razdoblju tijekom kojeg smještajni objekt nije bio pogodan za iznajmljivanje.

Iako privatni iznajmljivači nisu dužni osigurati svoje goste od nezgode, mnogima je to itekako bitno. Paket DOMOS Rent stoga sadrži i osiguranje odgovornosti iznajmljivača za imovinu i ozljede gostiju, ali i pokriće za  štetu koju gost počini na imovini iznajmljivača.

Iznajmljivači – ne dopustite da gosti odmor kod vas pamte po neugodnim situacijama, a vi po izgubljenoj zaradi. Ugovorite na vrijeme DOMOS Rent u Eurohercu i pridružite se velikoj obitelji zadovoljnih, sigurnih i bezbrižnih iznajmljivača.  Zatražite svoju ponudu na www.euroherc.hr

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.