Za Milu više od 26 milijuna kuna!!!

Za Milu više od 26 milijuna kuna!!!
D.H.

D.H.

‘Mila putuje u Ameriku!’

„Ljudi hvala! Nemojte više uplaćivati na moj žiro jer su sredstva debelo premašena i ne znam što dalje. Zamolit ćemo Predsjednicu i Vladu da se razlika smije neoporezivo prebaciti na sljedeću humanitarnu akciju… Ne znam tehnikalije, ali molim SVIH da ovo podijele da se vidi. Volimo Vas, predivni ste!“. Napisao je to na svom facebook zidu otac dvogodišnje Mile, Marin Rončević objavivši kako je u humanitarnoj akciji, u svega nekoliko dana, prikupljeno čak 22 milijuna 930 tisuća i 300 kuna. Iz dijaspore je uplaćeno još i 57.000 eura, 441 američki dolar, te nešto manje britanskih funti, kanadskih dolara, švedskih funti…

Podsjetimo, za lijčenje djevojčice koja boluje od teškog oblika leukemije u Dječjoj bolnici u Philadelphiji potrebno je oko 18 milijuna kuna.

Mila s roditeljima sutra putuje u Ameriku.

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.