Staklo u raviolima!

Staklo u raviolima!
D.H.

D.H.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda:

Ravioli s istarskim tartufima 250 g

Ravioli s istarskim tartufima 1000 g

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o dobrovoljnom povlačenju i opozivu proizvoda Ravioli s istarskim tartufima 250 g, LOT 191001, rok trajanja 01.10.2019. i proizvoda Ravioli s istarskim tartufima 1000 g, LOT 190924, rok trajanja 24.09.2019. koje provodi subjekt u poslovanju s hranom NAŠE KLASJE d,o.o., Raška 35. Zagreb, vlastitom odlukom zbog predostrožnosti, a temeljem reklamacije dobivene iz ugostiteljskog objekta da se u navedenim proizvodima nalaze komadići stakla.

Proizvodi nisu u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač: NAŠE KLASJE d,o.o., Raška 35. Zagreb

Podrijetlo proizvoda: Republika Hrvatska

I.D.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.