Maja Gaspić Banić, Professional Makeup Artist

Maja Gaspić Banić, Professional Makeup Artist
D.H.

D.H.

 

„Poput Top modela sa svjetskih pista – naša Maja nas uvodi u svijet ljepote!“

Moje ime je  Maja Gaspić Banić i ja sam profesionalna vizažistica koja će vas  jednom mjesečno voditi u  svijet ljepote. Za mene ljepota ima važnu ulogu i zaista cijeli svoj život sam zaljubljena u estetiku i sve što je lijepo.

Svatko od nas ima nešto lijepo u sebi i ne postoji ružna žena , već nenjegovana žena .

Znam da nam pokraj svih drugih problema i obaveza ne ostaje previše vremena da bi smo se posvetile sebi , ali vjerujte mi, ukoliko to uradite bar jednom tjedno i malo se njegujete nekakvim hidratantnim maskama i pilinzima osjećat ćete se bolje.

Danas ću vam prikazati jedan smokey look koji sam osmislila za prekrasnu Korčulanku, Anu koja me podsjetila jako na čuvenu glumicu Penelope Cruz .

Kako mene jako privlači blistavi Hollywood, tako i moj make up mora biti prozračan i blistav. Ono na što posebno obraćam pozornost  jest do da iz žene izvučem ono najljepše što posjeduje i tada već znam u kojem smjeru ću šminkati.  U ovom slučaju pozornost sam usmjerila tenu i očima .

Ana ima prekrasne smeđe, tople oči koje, a da bi ih istaknula koristila sam tonove  sivih sjenila, bordo i smeđu boju čokolade. Način na koji sam šminkala oči nije tako jednostavno opisati ali ja dosta sam blendala i nijansirala sve boje tako da „izvučem“ oči, dam im dubinu tamnim nijansama , a svijetlim da ih povećam .

Ten joj je blistav, pošto uvijek sama kreiram, po tipu kože što da nanesem i na koji način . Gotovo za nijednu ženu neću upotrijebiti istu tehniku.  Ana ima također umjetne trepavice veličine takve da mi ne kvare smokey eyes i da se oko ne izobliči, već da ostane prirodno, a opet lijepo istaknuto.

Bronzer je također igrao veliku ulogu jer sam njim Anino lice konturirala i na taj način istaknula njezine jagodice.

Kod usana sam se odlučila za nude nijansu koja po meni savršeno pristaje ovom smokey looku .

Jako sam zadovoljna, a ona je bila presretna sam zaista postigla da izgleda kao top model sa svjetskih pista.

 

  prije i kasnije

Before and after

Poruka je da i vi u mojim rukama možete izgledati poput svjetskih zvijezda .

Vjerojatno je to nekakav dar za koji sam rođena i zaista uživam u svakoj ženi i za mene je to nešto što me ispunjava i veseli .

Ljubav koja nikada ne prolazi!

Sve što vas zanima možete mi pisati, komentirati i ja ću vam rado pomoći nekakvim savjetom.

Voli vas

Maja!

Maja Gaspić Banić

Professional Makeup Artist

Mob 091 225 5200

 

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.