Fetiši

Fetiši
D.H.

D.H.

“Seks je najbolja fizička aktivnost koju možete zamisliti”

Riječ „fetiš“ nerijetko asocira na nešto čudno, ekstremno, nastrano, no to uopće ne mora biti i najčešće nije tako. Ovdje je uglavnom riječ o seksualnim navikama i preferencijama koje su samo malo drugačije, uzbudljivije, začinjenije i zahvaljujući kojima seksu ne prijeti upadanje u rutinu.

Fetiši nisu samo rezervirani za muškarce, imaju ih i žene.

Vezanje za krevet

Čula sam od jedne prijateljice da je svog momka htjela vezati za krevet lisicama, on naravno nije pristao, ne zato što ga to ne bi uzbudilo već zato što joj još dovoljno ne vjeruje. Uplašio se da će ga ostaviti u stanu samog i vezanog.

Seksi fetiši

Najčešće se piše o muškim fetišima, dominama, visokim potpeticama. Uz one poznate, postoje i oni manje poznati te svojstveni samo ženama. Upravo njima bavit ćemo se u ovom članku i donosimo vam pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.

Snažne muške ruke za neke su žene gotovo orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce pale, primjerice, ženske noge, tako neke žene uzbuđuje lijepa, njegovana i snažna muška ruka.

Mnoge žene uživaju u nježnom škakljanju tijekom predigre, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na škakljanje reagiraju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu doživjeti orgazam bez penetracije.

Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, liječnik, vatrogasac, vojnik, policajac… Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu.

Cuckolding ili promatranje intimnog odnosa partnerice i drugog muškarca izrazito je česta fantazija muškaraca, ali istraživanja su pokazala da puno veći broj žena to uzbuđuje, od predviđenog.

Odnos s nekim tko ti nije partner tabu je u monogamnim kulturama i zato je često privlačna kao fantazija. Nije ni čudno da postoji otkad postoji institucija braka. I taj fetiš se pripisivao samo muškarcima, ali istraživanja su pokazala da i jednaki broj žena voli taj fetiš.

Ženski fetiši

Nježna masaža je fetiš velikog broja žena, koja dovodi polako, ali sigurno do…više stimulativne radnje. Dragi muškarci, većina vas zanemaruje masažu, ali devedeset posto žena je priznalo da im je to fetiš.

Fetiš za koji ne postoji znanstveni dokaz vezan za žene, ali zato statistike pornografskih stranica govore nam da je iznenađujuće veliki broj žena koje su se rado ili bi se rado okušale u orgijama. Jedino što znamo vezano za ovaj fetiš da ga u Hrvatskoj možete ispuniti u Istri.

Bičevanje

Ekshibicionizam je vrlo česta fantazija kod žena jer mogućnost izloženosti javnim pogledima potiče osjećaj ranjivosti koji uzbuđuje mnoge pripadnice ljepšeg spola. Ljeti, otkad su mobiteli s odličnim kamerama dostupni svima, nerijetko izađe voajerski uradak koji nam pokazuje da je ova fantazija kod nas popularna. Rizik je dio uzbuđenja.

Seks je najbolja fizička aktivnost koju možete zamisliti jer potiče cirkulaciju cijelog tijela, pogoduje zdravlju srca i mozga, sagorijeva kalorije, popravlja raspoloženje, podiže samopouzdanje i neopisivo je ugodan!

Zato dragi naši, s fetišima ili bez njih, upražnjavajte seks!

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.