//Lijepe na djelu i u Supetru!!!

Lijepe na djelu i u Supetru!!!

 

„Odazovite se radionici i sudjelujte u humanitarnoj akciji za samohrane majke“

Na poziv supetarske gradonačelnice, Ivane Marković, u nedjelju, 1. prosinca s početkom u 15 sati u prostoru Gradske vijećnice Udruga Doktore, hitno! organizira još jednu humanitarnu radionicu/tečaj šminkanja, a ovoga puta i stiliziranja kose. Voditeljice radionice su poznata make up artistica, vizažistica Maja Gašpić Banić i ugledna frizerka Viktorija Mijatović iz Hair Salona Shushur. Sve to odvija se u sklopu našeg projekta „Lijepa na djelu“.

Iako svjesni da bez ozbiljnih zaokreta u državnoj politici takvim ženama nema prave, institucionalne potpore i pomoći, članovi Udruge Doktore, hitno! odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za pomoć samohranim majkama „Lijepa na djelu“.

Akcijom se prikupljanju sredstava namijenjena isključivo za kupnju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za samohrane majke iz socijalno ugroženih obitelji.

Humanitarnu akciju smo osmislili, kroz klasičnu uplatu na posebno otvoreni račun, no i kroz tečaj šminkanja kojeg organiziramo u suradnji s poznatom splitskom profesionalnom vizažisticom Majom Gašpić Banić, kojoj se u Supetru priključuje i frizerka, Viktorija Mijatović. 

Cijena tečaja je simbolična, a dio sredstava odlazi na račun otvoren  samo za humanitarnu akciju „Lijepa na djelu“.

Svi koji misle kako je naša akcija vrijedna, pozivamo da nam se priključe donacijom na račun u Raiffeisen BANK, HR1024840081502014226.

Doktore, hitno!