//Omiljene poze u seksu koje otkrivaju vaš karakter

Omiljene poze u seksu koje otkrivaju vaš karakter

Jeste li od onih koji u krevetu vole nježno i polako ili od onih koji maltretiraju susjede?

Iako vam sve poze mogu biti podjednako drage, zamislite jednu bez koje nikako ne biste mogli i koja vam je najdraža. Vaša preferencija u krevetu, ali i poze koje volite, oslikavaju vaš karakter i vaše osjećaje prema partneru.

Volite misionarsku pozu? Ova je poza većini parova najčešća i to iz jednostavnog razloga: ona omogućuje užitak bez pretjeranog napora. Kod muškarca ova poza sugerira da voli igrati na sigurno, ali i da bi mu koristilo da je malo samouvjereniji u krevetu. Prakticiranje može ukazivati i na muškarca koji voli biti onaj koji kontrolira, ali i da voli intimnost. Žene koje vole misionarsku pozu vole se opustiti u krevetu. Ukratko rečeno ovu pozu najčešće vole prakticirati parovi koji su u ljubavi tradicionalni i misle da pozu koja funkcionira, ne treba mijenjati.

Volite kaubojka pozu? Žene koje vole biti gore, vole dominirati, kontrolirati situaciju i držati sve konce u svojim rukama. Također, spremni ste sami se pobrinuti za svoj užitak, razumni ste, praktični i to ne samo u seksu, već i ostalim aspektima veze. Muškarci koji vole ovu pozu obično su dominantni na poslu i u društvu, a seks im služi da se osjete podređenima, ali ste također i muškarac koji želi jaku i vatrenu partnericu s kojom može ostvariti sve svoje seksualne fantazije.

S boka Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspijevaju postići i strast ali i nježnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene.

StojećiOva poza idealna je za seks na brzaka: za one trenutke iznenadne strasti kad nemate mnogo vremena. Ljubitelji ove poze dinamični su ljubavnici, a u seksu im je najvažnije spontanost. Ljubavnici koji uživaju u seksu stojeći neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju eksperimentirati. Muškarcima kojima je ona najdraža su obično karizmatični, upečatljivi i odvažni, a žene su sklone avanturama i uzbuđenjima.

Noge na ramenimaŽene koje vole držati noge na muškim ramenima tijekom seksa znaju što žele, a to je orgazam, jer je ta poza jedna od najboljih za njegovo postizanje. Žena znaju što žele i kada su blizu orgazma najbrže ga postignu nego u bilo kojoj drugoj pozi.

Svatko od nas u svom intimnom kutku skriva male tajne koje ga ispunjavaju i u kojima uživaju.

D.H.

Doktore, hitno!