//Modna revija kao podrška oboljelima od raka

Modna revija kao podrška oboljelima od raka


“Heroji”


Još malo ostalo je do predstavljanja nove kolekcije No7 by Sime Kovacevic na reviji na Sajmu vjenčanja u Spaladium areni 24. 25. i 26. siječnja. Ovaj put kolekcija je posvećena svim herojima oko nas koji se bore svakodnevno s opakom bolešću – karcinomom, za još jedan dan života.

“Danas, nažalost, ako nismo sami oboljeli od te opake bolesti, onda u većini slučajeva jest netko nama blizak. To potvrđuje i alarmantan podatak iz Regristra za rak Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  –  broj oboljelih od raka iz godine u godinu sve je veći, svake je godine po tisuću oboljelih više  u odnosu na prethodnu. S druge pak strane, iako smo daleko ispod europskog prosjeka, raduje vijest da je smrtnost u opadanju.  Stoga je ova kolekcija posvećena svim znanim i neznanim borcima koji u ovim trenucima vode bitku za život”, poručuje organizator revije, splitski televizijski novinar i modni kretor, Šime Kovačević.

Cijela modna priča vrtit će se  oko dvije svjetske  glazbene i modne ikone, koje su i same izborile bitku života s tom bolešću. Anastacia  i Kylie Minoque. Isto tako, ova modna priča  posvećena je i svim zdravima da shvate da je život kratak, da ga treba živjeti punim plućima i raditi samo dobre stvari..

“Zlim stvarima u životu ne bi trebalo biti mjesta – ni malo.

Hvala svima na potpori, posebno gospođi Gordani Franić organizatorici Wedding day Sajma vjenčanja Split, koja je prepoznala ovu priču i priključila joj se. Naravno, ove priče ne bi bilo ni bez ljudi velikog srca: Maje Vlajković, Mirjane Milić, Dore Vlajić, Nensi Očasić, Dijane Stegić, Antonie Salvagno, Eleonore Mandić, Jasmine Hladnik, Karmen Šarić, Vangela Likuševskog, Ivana Očasića,  Daniela Bogića, Marka Šurije, Igora Emila Horvata. Ova modna priča nosi jednostavan naziv HEROJI”, ističe Šime Kovačević.

I.D.

Doktore, hitno!