Čistoća: Ne izbacujte glomazni otpad ukoliko vam to nije neophodno

Čistoća: Ne izbacujte glomazni otpad ukoliko vam to nije neophodno

foto: grad Split

Foto: 

foto: grad Split

D.H.

D.H.

“Čistoća djeluje i interventno – obratite se na mail: cistoca@cistoca-split.hr”

U skladu s novonastalom situacijom i u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te drugih nadležnih tijela, Čistoća Split od pojave krizne situacije radi u drukčijim okolnostima vodeći računa o zaštiti zdravlja svojih zaposlenika i građana. Broj djelatnika je zbog zaštite od zaraze racionaliziran (polovina radnika radi, polovina je kući) te se odvoz otpada odvija prema dosadašnjoj dinamici, ali drukčijem rasporedu.

S obzirom na racionalizaciju broja djelatnika, građane molimo za uviđavnost, razumijevanje i strpljenje.

Čistoća je i dalje na usluzi svim svojim korisnicima bez zastoja osiguravajući dosadašnju razinu usluge u smislu čistoće i urednosti gradskih kvartova i ulica.

Djelujemo i interventno pa građani upite, zahtjeve i eventualne propuste mogu poslati na mail: cistoca@cistoca-split.hr

Dragi sugrađani, ne izbacujte glomazni otpad ukoliko vam to nije neophodno. Vrećice s miješanim komunalnim otpadom dobro zatvorite, a sav ostali otpad uredno odvojite i bacite u odgovarajući spremnik.

I.D.

Doktore,hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.