//Što žene vole? – Ćelavost je privlačna

Što žene vole? – Ćelavost je privlačna

“Nekim ženama je ćelavost izuzetno privlačna, tako da ne trebate imati manjak samopouzdanja, ako ste ćelavi.”

Što žene prvo primijete na muškarcu? Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i njih uzbuđuje pogled na određeni dio muškog tijela.

–  mnoge žene prvo primijete muška ramena, jer smatraju da je to najmuževniji dio muškarčeva tijela. Posebno vole kada su na ramenima vidljivi jasno definirani mišići. To kod nas žena budi osjećaj sigurnosti.

– dragi muškarci, dosta vremena provodite u teretani, no po kazivanju žena,  izgleda se uzalud trudite. Naime, većina  žena smatra da mali trbuščić znači da je muškarac pun samopouzdanja.

– možda je neobično, no veliki broj žena uvijek na muškarcu prvo gleda kakve ruke ima. Veliki muški dlanovi i njegovani prsti ženama su neodoljivi. Muške ruke za mnoge su žene sinonim muškosti.

– nekim ženama je ćelavost izuzetno privlačna, tako da ne trebate imati manjak samopouzdanja, ako ste ćelavi.

– lijep vrat kao da zove da ga poljubite, a mnoge žene to obožavaju.

– čudno, no žene su priznale da su im gležnjevi na muškarcima poprilično seksi. Dolazi lijepo vrijeme, stoga slobodno pokažite gležnjeve.

– žene kod muškaraca vole pune usne, jer one djeluju senzualno i privlačno. Čim žena primijeti pune usne na muškarcu, budi joj želju za ljubljenjem i maženjem. Pune muške usne koje se blago naziru u bradi od tri dana za žene su pravi okidač uzbuđenja i seksualne želje.

– jednako kao što muškarci promatraju ženske stražnjice, i žene pozorno gledaju muške. Na cijeni su čvrste stražnjice srednje veličine čiji se mišići prilikom hoda stežu.

– žene vole čiste i mirisne muškarce, to i sami možete pretpostaviti. No, umjesto skupocjenih parfema dovoljno je mirisati svježe, odnosno čisto.

-žene vole pažljive muškarce, osobito one koji znaju slušati, ali i onog koji zna procijeniti što je ženi potrebno, recimo, iznenadi ju cvijećem ili čokoladom kada je loše volje. Ženama su privlačni muškarci koji su u potpunosti predani. Najteže je nama ženama odoliti muškarcu koji zna biti podrška u kriznim trenucima – muškarcu koji nije sebičan.

D.H.

Doktore, hitno!