Čistoća postavila dva mobilna reciklažna dvorišta

Čistoća postavila dva mobilna reciklažna dvorišta
D.H.

D.H.

“Otprije postoje dva mobilna reciklažna dvorišta i to na Poljudu i Mertojaku”

Bez obzira na izvanrednu situaciju s korona virusom Čistoća Split, predano radi i čini sve da nam grad bude uredan, čist i bez glomaznog otpada.
Tako je krajem ovog tjedna postavila dva mobilna reciklažna dvorišta i nadalje planiraju postaviti još tri na javno prometnim površinama u gradu Splitu.

Navedena dva mobilna reciklažna dvorišta postavljena su u Mosećkoj ulici, u blizini crkve sv. Luke na Kocunaru i u Vukovarskoj ulici, nedaleko Sportskog centra Gripe, ostale tri lokacije neće biti fiksne, već će se mijenjati prema potrebi, a o čemu će Čistoća Split građane obavještavati putem društvenih mreža.

U mobilna reciklažna dvorišta građani mogu odložiti staklenu ambalažu, metal, toner, papir, karton, odjeću, plastičnu ambalažu, višeslojnu tetrapak ambalažu, baterije i lijekove. Čistoća Split na ovaj način želi svim građanima učiniti dostupnim odlaganje odvojenog prikupljanja otpada te ih poziva da to odgovorno čine.

Također, treba napomenuti da već otprije postoje dva mobilna reciklažna dvorišta i to na Poljudu i Mertojaku.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.