Maja Gašpić Banić, Professional Makeup Artist

Maja Gašpić Banić, Professional Makeup Artist
Anja Prajninger

Anja Prajninger

“Black is Black poslije karantene”

 

Moram priznati da sam na neki način u ovoj karanteni otkrila neke blagodati kojima sam se posvetila 100%.

Eterična ulja su uvijek bila dio moje svakodnevnice, a u ovom razdoblju kad je harao virus postala su must – have.

Zaista, koliko su utjecala na moju kožu pa tako i na zdravlje općenito, vidi se iz priloženog.

Općenito sam zaljubljena u prirodu i volim sve sto dolazi iz nje. Zdravo se hranim i pijem puno čajeva koji su zaslužni za svjež i sjajan izgled kože. Tijelo sam formirala vozeći bicikl. Volim jako puno hodati. Nisam pušač i ne pijem, tako da sve ono što unosim u tijelo se odražava na izgled. Savjetujem svim ženama da je najvažnije ono što unosimo u organizam. Puno svježeg voća i povrća. Čajevi su izvrsni oksidansi koji čiste tijelo od raznoraznih toksina. Za elastičnost kože potrebna vam je dobra njega lica i tijela.

Njegujem se sa Afroditinim maskama koje obožavam. Jako volim sve vrste maski, a pošto ja imam izrazito suhu kožu, koristim onu za hidrataciju. Sad idu lijepa vremena i važno je zaštititi kožu sa zaštitnim faktorom 25 ili ukoliko ste osjetljivi čak i 50.

Obavezan lijepi damski šešir koji bi vam trebao biti ne samo modni detalj nego i zaštita od slobodnih radikala i ozona.

Da bih kreirala ovakav lijepi smokey look koristila sam paletu sivih nijansi sjenila. Uz rubove kapka koristila sam boju šljive koja savršeno pristaje smeđim očima. Obrve sam pustila u karanteni i zbog toga sam presretna. Nema više čupkanja obrva. Sada izgledaju fantastično i jako moderno. Lice mi je poprimilo dodatnu markantnost.

Unutarnju stranu očiju sam obrubila crnom olovkom da bih dobila dubinu.

Naglasak sam također stavila na malo jače konture lica tako da sam vizualno izdužila samo lice. Također sam i nos konturirala da dobije lijep i glamurozan efekt.

Na usne sam nanijela sjajilo u boji mesa.

Kosu sam dekorirala crnom trakom i tako je nastao moj Look

Black is Black |

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.