//dr. Ante Srzić – “KBC Split ukida topli obrok za djelatnike”

dr. Ante Srzić – “KBC Split ukida topli obrok za djelatnike”

“18.05. rukovodstvo KBC Split ukida topli obrok: svim sestrama, čistačicama i liječnicima”

Specijalist infektolog u Kliničkom bolničkom centru Split, Ante Srzić, oglasio se putem svog Facebook profila, a njegovu izjavu uz dopuštenje prenosimo u cijelosti;

 

“Dragi prijatelji, mislio sam da se zbog Covid 19 infekcije više neću oglašavati. Pandemija ide svom kraju, ali djelatnici Klinike za infektologiju, kao i djelatnici Respiracijskog centra, koji su podnijeli glavni teret u borbi protiv ove bolesti, rade i dalje 12 sati po danu ili po noći.

18.05. rukovodstvo KBC Split ukida topli obrok: svim sestrama, čistačicama i liječnicima. Svi imaju pravo na samo 1 lanč paket za 12h rada. Nitko od nas nije postavljao nikakve dodatne zahtjeve. Meni su 64 godine i fali mi 1,5 godina do mirovine i skupa sam sa svojim mlađim kolegama radio sve što i oni, iako osobe koje navrše 60 godina to nisu obavezne.

Nisam se nadao ovakvoj nagradi od strane KBC Split. Napominjem da ovo pišem u osobno ime, ali i kao dugogodišnji Sindikalni povjerenik. Još jednom veliko hvala na svemu: spremaćicama, sestrama i liječnicima na svemu što su učinili u posljednja 1 mjeseca.”

D.H.

Doktore, hitno!