//VOLITE LI LJETNI SEKS NA OTVORENOM?

VOLITE LI LJETNI SEKS NA OTVORENOM?

Ljeto i toplije temperature izmamile su nas iz kuće, a tople ljetne noći stvorene su za uzavrele strasti.

Ljeto, sunce, priroda… Zvuči kao poziv za savršen seks na otvorenom! Seks na otvorenom nešto je što može začiniti seksualni život mnogih ljudi.

Probali ste ga na otvorenom?

Neke seks na otvorenom ne privlači baš, iako su ga probali, nisu za egzibicionizam i brinu se hoće li ih netko vidjeti i čuti, dok drugi tvrde da obožavaju seks na neuobičajenim mjestima na otvorenom. Zašto ga ne isprobati, život je kratak i treba uživati u svakom trenutku.

Pošto smo ljeti ekstremno napaljeni, treba to dobro iskoristiti. Zašto? Kažu stručnjaci ne samo zato što smo zimsku odjeću pospremili u ormar i pokazali više kože, već zato što sunce utječe na naše raspoloženje, a i više pažnje posvećujemo izgledu, a nije na odmet i to što smo ipak više na plaži i u bikiniju.

Gdje najčešće ljubavnici prakticiraju seks na otvorenom?

Na pučini u brodici, usred mora, na plaži i skrivenoj uvali, u svom dvorištu u hladovini, u šumi, na balkonu, na klupici u gradskom parku…

Zašto ljude pali seks na otvorenom i rizik da ih netko zatekne?

Kada radimo nešto što ne bismo smjeli, bude uzbudljivo bez obzira koliko ste zadovoljni trenutnim seksualnim životom. Rizik da će vas netko vidjeti ili uhvatiti sigurno povećava seksualnu želju. Stručnjaci za seks kažu da se na fizičkoj razini, povećavaju endrofini u mozgu zbog kombinacije straha i iščekivanja orgazma.

Volite ga ili ne na otvorenom, svejedno trebate biti oprezni da se kući ne vratite s kaznenom prijavom ili nekom ozljedom. Zato trebate paziti da vaša pustolovina bude sigurna, što fizički, što zakonski. Nikome nije potrebno da svojim strastima smeta ostalim ljudima. Za kraj, kako biste ipak smanjili rizik da vas netko slučajno ulovi, seks prakticirajte rano ujutro ili po noći jer je mrak na vašoj strani.

D.H.

Doktore, hitno!

TAGS: