//HOROSKOPSKI LAV I MODA

HOROSKOPSKI LAV I MODA

Lav je jedan od 12 horoskopskih znakova. Osobe rođene od 24. srpnja do 22. kolovoza rođene su u znaku Lava.

Priroda ih je bogato obdarila te u njima ima energije, pameti, ljepote i seksipila za najmanje tri osobe. Ako posjedujete kompleks manje vrijednosti, zaobiđite Lavove u širokom luku. Ta osoba raskošnog perja će vas dotući svojom narcisoidnošću.

Lavovi ne mogu živjeti bez pozornice i svjetla reflektora i nužno im je potrebno divljenje. Nemojte biti ljubomorni na njihovu sklonost da budu u centru pozornosti u prostoriji punoj zadivljenih pogleda. Glave će se uvijek okretati gdje god oni prođu.

Muškarac rođen u znaku Lava ističe se svojom smjelošću i otvorenošću u radu. Sve što radi želi da je javno i bez zakulisnih tajni. Realist je i praktičar. Svoje ciljeve usklađuje sa svojim mogućnostima. Inteligentan je, može upravljati svojim željama i u svakoj situaciji je gospodar. Voli počast i poštovanje, ali ih i zasluži.

Tipični predstavnik ovog znaka provest će sate ispred ogledala i potrošit će cijelo malo bogatstvo na kozmetiku, ali rezultati moraju biti vidljivi. Muškarci Lavovi koliko god vole glamur ipak se najbolje osjećaju obučeni u sportske, ležerne kombinacije.

Žene rođene u znaku Lava imaju potrebu pokazati svima da su najbolje i vrijedne divljenja pa se uvijek nastoje istaknuti i svojim načinom odijevanja. Pripadnice ovog znaka obožavaju luksuzne odjevne predmete i ormari su im krcati skupom odjećom ili onom koja tako izgleda.

Imaju osjećaj za stil i jako paze na svaki detalj, obožavaju kada imaju komad odjeće koji nitko drugi nema.

Bili muškarci ili žene, Lavovi su uvijek odjeveni poput pravih zvijezda. Kada ih čovjek sretne na ulici, misli da su supermodeli.

D.H.

Doktore, hitno!