//Eleonora Mandić i Sara Paligorić:”Sigurnost naših najmlađih prije svega!”

Eleonora Mandić i Sara Paligorić:”Sigurnost naših najmlađih prije svega!”

SDP-ove vijećnice Kotara Split 3, Eleonora Mandić i Sara Paligorić upozorile su vezano za sigurnost školaraca, a njihovu izjavu prenosimo u cijelosti;

“Uskoro počinje najneizvjesnija školska godina! Puno je toga rečeno od strane profesora, epidemiologa, ministra… za ponašanje u školi i nošenju maski, ali svi smo zaboravili na još jednu komponentu sigurnosti naših najmlađih.

Kao kotarske vijećnice u kotaru Split 3, apeliramo i molimo sve roditelje koji dovoze i odvoze svoju djecu u školu, također i sve koji posjećuju tržnicu u kotaru Split 3, a koja je u neposrednoj blizini Osnovne škole da se pridržavaju prometne signalizacije koja upozorava da je na cesti uz tržnicu i školu zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Svi kotarski vijećnici volonteri kotara Split 3 u suradnji s komunalnim i prometnim redarstvom daju svoj maksimum da uspostavimo red u našem kotaru. Te ovim putem zahvaljujemo i komunalnom i prometnom redarstvu na učinkovitosti u obavljanju svoga posla na području našeg kotara.

Isto tako ovim molimo sve posjetitelje našeg kotara da prilikom dolaska na tržnicu ili po djecu u školu koriste obližnja parkirališta kako ne bi dovodili u opasnost djecu i osigurali im što lakši i sigurniji pristup školi.

Sigurnost naših najmlađih prije svega!”

Kotarske vijećnice Splita 3

Sara Paligorić i Eleonora Mandić

Doktore, hitno!