VIDEO/PROMET: Masku nosim, odgovorno se vozim!

VIDEO/PROMET: Masku nosim, odgovorno se vozim!
D.H.

D.H.

 

Splitski Promet pokrenuo je kampanj: “Masku nosim, sigurno se vozim!”.

‘Uvažavanjem struke i odgovornim ponašanjem javni prijevoz možemo i moramo učiniti sigurnim za sve korisnike. Cilj ove kampanje je da putnici shvate kako upravo oni svojim odgovornim ponašanjem mogu minimalizirati rizik prijenosa zaraze’, poručuju iz Prometa. 

Pogledajte kampanju pokrenutu na inicijativu Sindikata vozača i prometnih radnika Promet Split.

‘U videu su obuhvaćene sve kategorije građana, a upravo korištenjem maskica te pridržavanjem svih epidemioloških mjera, od dezinficijensa do kabina za vozače čime su opremljeni gotovo svi naši autobusi, opasnost širenja koronavirusa se značajno smanjuje’, kazao je direktor Prometa Miroslav Delić.

‘Ova kampanja poruka je svima, a možda najviše onom malom broju ljudi koji se ne pridržavaju propisanih mjera, da to ipak čine ako ne zbog sebe, onda zbog svoje rodbine, prijatelja, starijih…’, zaključuje Hrvoje Mlikota, dopredsjednik SVPR.

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.