NO7BYSIMEKOVACEVIC: Šug mojih putovanja

NO7BYSIMEKOVACEVIC: Šug mojih putovanja
D.H.

D.H.

“Veliki uspjeh splitskog kreatora”

Što spaja London, Milano, Pariz, Tokio s magičnom sjevernom Afrikom? Nova modna kolekcija splitskog kreatora Šime Kovačevića pod nazivom “Šug mojih putovanja”.

Brend no7bysimekovacevic prije samo tjedan dana predstavio je novu kolekciju splitskoj publici, a prošlog vikenda prvi put i u Zagrebu na reviji Zagreb fashion destination. Kolekcija je, kako kaže sam kreator, izraz njegove žudnje za dosadašnjim životnim sitnicama koje u su ovom “novom normalnom vremenu korone” postale, nažalost, žrtve restrikcija poput bezbrižnih putovanja i upoznavanja novih naroda i kultura.

Reviju je u Zagrebu bilo jako teško organizirati, pa je kampanja snimana po zagrebačkim ulicama. No, zato odjećom kreator slavi život i to kroz boje. Ova kolekcija namijenjena je osobenjacima s čvrstim stavom. Spoj je punka kroz karo škotske uzorke i cvijetne romantike. Odjeću upotpunjuju i modni dodaci brenda “La Koffa Design” koji su handmade splitske dizajnerice Ivane Resić Šore. Cijela priča zaokružena je i suradnjom s mladim snagame splitske i zagrebačke modne scene.

Poseban doprinos dale su: visažistica Sara Matić, stilistica za frizuru Željane Balagović, casting menadžerica Dora Vlajić, snimatelj i režiser videa Toni Zanne i Marin Jurašin te fotograf Karlo Mihanović. I ono što posebno raduje kreatora jest da se u njegovim kreacijama ugodno osjećaju i brojni poznati Splićani od pjevačice Maje Bajamić, glumca Pere Eranovića, miss Univers Biljane Mančić do glazbenika Tonča Huljića.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.