Kupnjom dizajnerske maske za lice pomažete socijalnoj samoposluzi u Vukovaru

Kupnjom dizajnerske maske za lice pomažete socijalnoj samoposluzi u Vukovaru
Anja Prajninger

Anja Prajninger

“Dizajnerske maske za lice će imati simboličnu cijenu od 28,00kn, te će vam stići na kućnu adresu. Sva skupljena sredstva od prodaje bit će uplaćena socijalnoj samoposluzi u Vukovaru. Za narudžbe se možete javiti porukom u inbox FB stranice Doktore, hitno! ili mailom anja.prajninger@doktorehitno.com

Udruga Doktore, hitno! u suradnji s našim poznatim dizajnerom Šimom Kovačevićem organizira humanitarnu akciju u kojoj ćemo pomoći vukovarskoj socijalnoj samoposluzi. 

Vrijeme nakon božićnih i novogodišnjih praznika često zna biti najteže za korisnike socijalnih samoposluga koji tada nerijetko naiđu na prazne police. 

Stoga, Šime Kovačević udruzi Doktore, hitno! donira svoje dizajnerske zaštitne maske za lice koje ćete moći naručiti, a sva sredstva od prodaje će biti uplaćena socijalnoj samoposluzi u gradu heroju, Vukovaru. 

Maskice će imati simboličnu cijenu od 28,00kn, te će vam stići na kućnu adresu, a Vi ćete biti bogatiji ne za za dizajnersku zaštitnu masku, već za jedno dobro djelo! 

Za narudžbe se možete javiti porukom u inbox FB stranice Doktore, hitno! ili mailom anja.prajninger@doktorehitno.com

Budimo dobri kroz cijelu godinu, mislimo na one koji imaju manje od nas i da naše malo nekome donese ručak na stol i osmijeh na lice. 

Dostupni dizajn:

Vaš portal Doktore, hitno! & Šime Kovačević

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.