//SUPETAR Humanitarna akcija za obnovu obiteljske kuće u Petrinji

SUPETAR Humanitarna akcija za obnovu obiteljske kuće u Petrinji

-Obitelji prve bebe rođene u Hrvatskoj, malenog Darisa Safića, omogućit će se krov nad glavom-

Grad Supetar pokreće humanitarnu akciju za obnovu obiteljske kuće obitelji Safić u Petrinji stradaloj u potresu 29.12.2020.g. čiji je Daris prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. godini.

Za potrebe financiranja obnove njihove obiteljske kuće Grad Supetar je otvorio poseban račun za uplatu donacija.

‘Na ovaj se način drage sugrađanke i sugrađani, tvrtke, ustanove, obrtnici, poduzetnici, udruge i pojedinci možete uključiti u našu zajedničku akciju obnove obiteljske kuće Safić u Petrinji.
U ovu našu zajedničku akciju već su se uključili arhitekti i inženjeri koji će nam besplatno pomoći u pripremi i provedbi projekta obnove’, poručuje supetarska gradonačelnica, Ivana Marković.

IBAN: HR5124020061500091791
Model: HR68
Poziv na broj: 7765 – OIB uplatitelja
Opis uplate: DONACIJA ZA OBNOVU KUĆE

‘Osim uplatom donacija možete pomoći i donacijama u naravi – donacijama kućanskim aparatima i građevinskim materijalom za što ćemo točne specifikacije znati kada se završi projekt i troškovnik.

Za donacije u naravi molimo vas da se obratite na telefonski broj 021/756-710 ili putem elektronske pošte gradonacelnica@gradsupetar.hr
O svim donacijama, onima u novcu i u naravi, voditi ćemo službenu evidenciju i o istima redovito na tjednoj bazi informirati javnost na službenim stranicama Grada Supetra.

Poznavajući veliko srce našeg grada i svih naših prijatelja, sigurna sam kako će obnova kuće ove obitelji proteći brzo i efikasno, na ponos svih nas građanki i građana Grada Supetra, te će dvoje djece dobiti siguran i topao dom!

Napominjemo da ćemo u slučaju uplata donacija u većem iznosu od onog koji se pokaže potrebnim za kompletnu obnovu obiteljske kuće višak sredstava usmjeriti također u pomoć u obnovi obiteljskih kuća na potresom stradalim područjima.

Svima unaprijed zahvaljujemo na pomoći!’, poručuju iz Grada Supetra.

D.H.

Doktore, hitno!