//KAKO UREDITI DNEVNI BORAVAK Prema feng shuiju ako želite privući novac, sreću i blagostanje

KAKO UREDITI DNEVNI BORAVAK Prema feng shuiju ako želite privući novac, sreću i blagostanje

 

 

 

-Knjige bi trebalo držati u zatvorenim ormarima sa staklenim vratima-

 

Dnevni boravak je centar obiteljskog života i zato mu se u feng shui uređenju poklanja posebna pažnja. To je prostor u kojem se svi ukućani okupljaju i u kojem provodimo veći dio dana, zato je najvažnije postići baš u ovoj prostoriji osjećaj harmonije.
Za početak, treba biti dobro osvijetljen, udoban i ostavljati dojam topline i dobrodošlice.

Ulaz u dnevni boravak, pa tako i prolaz sve do centra, ne smije imati nikakvih prepreka, kako vi prolazite od ulaza do mjesta za sjedenje, tako će i energija blagostanja prolaziti i kružiti prostorijom.
Sjedeći namješta trebale bi biti smještene uz zidove, tako da svatko tko sjedi ima dobar pogled prema ulazu u dnevni boravak.

Većina nas, voli u dnevnom boravku imati otvorene police, ali ako želite na njima držati knjige, to baš i nije dobra ideja. Knjige bi trebalo držati u zatvorenim ormarima sa staklenim vratima. Naravno, time se u startu izdvaja nešto više novca ali tako štedite na čišćenju knjiga od prašine.

Dnevni boravak uvijek bi trebala biti uredan, jer sve što djeluje neuredno loše se odražava na energetske tokove, a baš tako mogu izgledati otvorene police pretrpane knjigama. Zato na otvorene police stavite zelene sobne biljke, one su odličan feng suhi lijek.

Svatko od nas, najčešće sitnice i suvenire izlaže baš u dnevnom boravku, obratite pažnju na sitnice koje dugi niz godina stoje na istom mjestu, oni stvaraju ustajalu energiju koja onemogućuje napredak.

Ako u dnevnom boravku držite obiteljske fotografije svakako morate imati fotografije baš svih članova kućanstva, jer to privlači novac i boljitak u obitelj. I na kraju, obratite pažnju na još jednu stvar – na fotografijama sivi moraju biti raspoloženi i nasmijani.
Ako želite privući novu energiju, ljude i stvari u svoj život – povremeno premjestite stvari i odbacite one koje vam više nisu potrebne.

D.H.

Doktore, hitno!