PROMET Organizirana akcija darivnja krvi

PROMET Organizirana akcija darivnja krvi
D.H.

D.H.

 

-Akciji je pristupilo točno 100 ljudi-

 

Hvalevrijedna akcija darivanja krviodržana je u prostorijama Prometa Split. U posljednjim danima objavili smo informaciju da na Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split fali dragocjene tekućine. Članovi Kluba DDK-a Prometa Split hitno su reagirali te su organizirali akciju darivanja krvi.

“Akciji je pristupilo točno 100 ljudi. 95 doza je prihvaćeno, a pet smo ih odbili. Danas su akciji pristupila i četiri nova davatelja krvi”, kazao nam je Ivica Perković, predsjednik DDK Prometa Split te je nastavio:

“Ovaj put smo imali nešto slabiji odaziv zbog cijele situacije s korona virusom, ali bez obzira na to, mi smo vrlo zadovoljni i ponosni”, ustvrdio je.

Ova ekipa jednom u tri mjeseca organizira akciju.

“Dragocjenu tekućinu darovat ćemo Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split. Ovim putem se od srca želimo zahvaliti svim darivateljima. Nadam se da ćemo se vidjeti ponovno za tri mjeseca na našoj novoj akciji u prostorijama Prometa Split”, zaključio je za Dalmaciju Danas Ivica Perković, predsjednik Kluba DDK Prometa Split.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.