PROMET Pokazne karte za učenike, korisnike državnih subvencija

PROMET Pokazne karte za učenike, korisnike državnih subvencija
D.H.

D.H.

 

 

Iz spitskog Prometa obavještavaju sve učenike koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske od dana 26. kolovoza 2021. godine da je počela izrada pokaznih karata za navedenu kategoriju putnika. Karte se mogu napraviti na biljetarnici Sukoišan radnim danom od 06:30 do 20:00 sati te subotom od 06:30 do 12:30 sati.

Svi ostali učenici koji ne koriste sufinancirani prijevoz svoje pokazne karte mogu produživati na svim prodajnim mjestima bez promjene talona (iskaznice).
Svi učenici koji ostvaruju navedeno pravo, prilikom izrade učeničke pokazne karte trebaju priložiti:

– Identifikacijski dokument (na uvid)

– Popunjen Zahtjev za izdavanje pokazne karte (ne treba biti ovjeren u školi) – može se pronaći na web stranici: http://www.promet-split.hr/o-nama/putne-karte

– Jedna fotografija manjeg formata

– Potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnoga javnoga prijevoza za školsku godinu 2021./2022. (POTVRDA 75% ili 100%) – izdaje tajništvo škole.

Svi ostali učenici koji ne ostvaruju pravo na sufinanciranje prijevoza, pokazne markice za rujan mogu kupiti na svim prodajnim mjestima tvrtke Promet d.o.o. bez zamjene talona (iskaznice).

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.