//DUBROVNIK: U četvrtak cijepljenje bez najave u Studentskom domu

DUBROVNIK: U četvrtak cijepljenje bez najave u Studentskom domu

 

-Isključivo za hrvatske državljane-

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije upućuje javni poziv (bez najave) za cijepljenje protiv koronavirusa, koje će se održati u četvrtak 9. rujna.

Cijepljenje će se i ovoga puta održati u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2) u razdoblju od 8 do 12 sati. Cijepiti se mogu isključivo hrvatski državljani.

Cijepljenje će se obavljati cjepivima proizvođ­ača COMIRNATY (Pfizer), Janssen (Johns­on&Johnson) te Spikevax (Moderna).

U petak 10. rujna u vremenu od 8 do 9.30 sati biti će cijepljenje drugom dozom cjepiva Comirnaty (Pfizer) za hrvatske državljane cijepljene prvom dozom 4., 12. i 19. kolovoza, koji će biti pozvani na cijepljenje. Cjepljenju mogu pristupiti i oni koji su cijepljeni prvom dozom Pfizera prije 4. kolovoza, a koji se do sada nisu uspjeli cijepiti drugom dozom. Nakon toga od 10 do 12 sati mogu se cijepiti strani državljani cjepivima proizvođ­ača Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johns­on&Johnson) te Spikevax (Moderna).

– Napominjemo svima koji dolaze na cijepljenje da se, zbog visokih temperatura, prikladno obuku, uključujući pokrivala za glavu te da sa sobom ponesu vodu, poručuju iz Zavoda.

D.H.

Doktore, hitno!