DUBROVNIK: U četvrtak cijepljenje bez najave u Studentskom domu

DUBROVNIK: U četvrtak cijepljenje bez najave u Studentskom domu
D.H.

D.H.

 

-Isključivo za hrvatske državljane-

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije upućuje javni poziv (bez najave) za cijepljenje protiv koronavirusa, koje će se održati u četvrtak 9. rujna.

Cijepljenje će se i ovoga puta održati u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2) u razdoblju od 8 do 12 sati. Cijepiti se mogu isključivo hrvatski državljani.

Cijepljenje će se obavljati cjepivima proizvođ­ača COMIRNATY (Pfizer), Janssen (Johns­on&Johnson) te Spikevax (Moderna).

U petak 10. rujna u vremenu od 8 do 9.30 sati biti će cijepljenje drugom dozom cjepiva Comirnaty (Pfizer) za hrvatske državljane cijepljene prvom dozom 4., 12. i 19. kolovoza, koji će biti pozvani na cijepljenje. Cjepljenju mogu pristupiti i oni koji su cijepljeni prvom dozom Pfizera prije 4. kolovoza, a koji se do sada nisu uspjeli cijepiti drugom dozom. Nakon toga od 10 do 12 sati mogu se cijepiti strani državljani cjepivima proizvođ­ača Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johns­on&Johnson) te Spikevax (Moderna).

– Napominjemo svima koji dolaze na cijepljenje da se, zbog visokih temperatura, prikladno obuku, uključujući pokrivala za glavu te da sa sobom ponesu vodu, poručuju iz Zavoda.

D.H.

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.