My Look Fitness dnevnik

My Look Fitness dnevnik

Foto: 

Udruga Doktore, hitno!

Eleonora Mandić

Eleonora Mandić

 

 

 

 

Većina ljudi kreću na fitness ili u teretanu u travnju i od tada do lipnja su najveće gužve u teretanama. Svi se u dva mjeseca žele pripremiti za ljeto. Kako je ožujku 2020. godine krenula Corona teretane su naglo zatvorene, svima nam je ograničeno kretanje, zatvorili smo se u kuće i stanove.

Moram priznati da sam se u ljeto 2020. godine šalila na svoj račun i govorila: „…samo se vještice nisu udebljale u Coroni…“, a ja sam spadala u tu kategoriju. Tada je došlo novo zatvaranje nakon ljeta i više nisam bila vještica, ne kretanje, kasni obroci, godine, problemi sa štitnjačom, ulazak u menopauzu učinilo je svoje i dobila sam do ovog ljeta šest kilograma.

Početkom rujna 2021. godine odlučila sam sve promijeniti i krenuti u My Look Fitnes Centar za žene.
U fitness sam se zaljubila prije tridesetak godina, jer sam već tada otkrila probleme sa štitnjačom i preporuka liječnika bila je puno kretanja i vježbanje, koje mi nije nepoznanica, a kako kaže moj trener Petar Donjerković, tijelo pamti.
Uz pomoć trenera Petra iz My Look Fitness Centra, svaki tjedan izvještavat ću vas o svom napretku. Odlučila sam odlaziti na treninge tri puta tjedno u trajanju od sat i po do dva. Ostale dane odlučila sam se na šetnju po Žnjanu uz more cca 10 km.

My Look Fitnes centar za žene – nudi grupne programe, individualni trening, programe mršavljenja i još puno toga. Za više informacija posjetite njihovu FB stranicu.

Pozdrav od Petra i mene, do idućeg tjedna.

Eleonora Mandić

Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.