POMOZIMO ROKU Desetogodišnjaku nakon moždanog udara treba terapija

POMOZIMO ROKU Desetogodišnjaku nakon moždanog udara treba terapija
D.H.

D.H.

 

-Neophodno mu je 126.000 kuna-

 

Do 3. prosinca prošle godine Roko je bio veseo, razigran i zdrav desetogodišnjak. No, tog je dana, tijekom igre sa sestrama doživio moždani udar, uzrokovan krvnim ugruškom. Hospitaliziran je, ugrušak je otklonjen, međutim, Roku ostaje paralizirana desna strana tijela. Nije mogao hodati, govoriti, niti imati osjećaj za obavljanje nužde.
Počeo je rehabilitaciju tijekom boravka u KBC-u Split, nastavio ju je u Krapinskim toplicama i ponovno naučio hodati i dogovoriti. Unatoč svim fizikalnim terapijama, Roko ne može koristiti desnu ruku i otežano hoda na desnu nogu.
Neurolog je predložio rehabilitaciju u Poliklinici Glavić, kao jedinu nadu da Roko ponovno može normalno funkcionirati. Nakon pregleda predložena je terapija od 12 tjedana koja stoji 126.000 kuna.
Njegovi mu roditelji to sami ne mogu priuštiti. Mama je nezaposlena, a Roko ima još dvije mlađe sestre. Stoga, Roko, mali lav, treba našu pomoć.

Ako ste u mogućnosti, pomoć možete uplatiti na račun:

HR 2025000093207526345
Roko Baković
Gizdići 40
21231 Klis

D.H.
Doktore, hitno!

Koristimo kolačiće i druga slična tehnička rješenja kako bismo poboljšali vaše iskustvo s našom web stranicom, analizirali obrasce korištenja i isporučili relevantne oglase. U našoj ažuriranoj Polici Privatnosti možete pročitati više o tome koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo.