/Uvjeti Korištenja i Pravila Privatnosti

Uvjeti Korištenja i Pravila Privatnosti

 

Uvjeti korištenja
Dobrodošli na portal Doktorehitno.com. Korištenje usluga i sadržaja na ovom portalu podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala. Korištenjem bilo kojeg dijela portala te svih njegovih dijelova i internetskih stranica tvrtke korisnici potvrđuju da su upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

Autorska prava
Doktorehitno.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

 

Uvjeti prenošenja
Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove pojedinih članaka isključivo kao vijest od najviše 600 znakova uz obvezu navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti link na originalni tekst na Doktorehitno.com, u obliku izvornog imena članka koje je ujedno i link na članak. U slučaju da članak ima manje od 600 znakova, dozvoljeno je prenošenje do polovine članka.

 

Pravo na izmjene
Doktorehitno.com zadržava pravo promjene ili uklanjanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

 

Poveznice
Portal se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Posjetitelji portala sve sadržaje koriste na vlastitu odgovornost i Doktorehitno.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Doktorehitno.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Obveze korisnika
Korisnicima portala strogo je zabranjeno:
– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće zakone
– lažno predstavljanje
– objavljivanje, slanje i razmjena lažnih informacija

 

Privatnost podataka
Pojam označava narav postupanja s informacijama klasificiranim u sadržaju kao nešto što sadrži osobne podatke. 
Bitno svojstvo takvih podataka (ime i prezime, adresa, adresa elektroničke pošte, broj telefona i slično) je da izravno ili neizravno identificiraju subjekt o čijoj se privatnosti radi.

 

Postupak prikupljanja i korištenja osobnih podataka
Podatke prikupljamo isključivo u svrhu poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga na Doktorehitno.com.
Prikupljeni podaci po izvoru dolaze samo iz slobodnih posjeta stranici i ne prenosimo ih trećoj strani.

 

Pravila privatnosti na povezanim stranicama
Na nekim mjestima u sadržajima na Doktorehitno.com portalu naići će te na poveznice koje vas na druge stranice ili portale i ako koristite te poveznice, važećima postaju pravila privatnosti na ciljnoj mrežnoj adresi, dakle na stranici ili portalu na koji ste se preko poveznice povezali.

 

Kolačići (Cookies)
Mali paketi podataka koji identificiraju posjetu portalu i u principu služe kako se neke radnje ne bi nepotrebno ponavljale, na primjer zamolba za Like kod posjeta tj. čitanja članka. Za naše kolačiće jamčimo da ne narušavaju vašu privatnost i koristimo ih samo kako bi čitateljima olakšali pregled sadržaja i učinili korištenje portala ugodnijim.